Com educar sense cridar

El passat dissabte 22 i el dilluns 24 de novembre al matí i a la tarda respectivament, vam poder gaudir d’un taller per aprendre a Educar sense Cridar a la Biblioteca Ramon Llull de la nostra escola.

2014-11-22 10.51.20

La finalitat del taller era donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència, i això és el que ens va donar l’Alba Castellví: eines concretes i consells precisos per seguir tots els passos per una educació sense crits, amb tranquilitat i confiança.

2014-11-24 20.25.55

La primera sessió va combinar-se també amb dinàmiques de grup per acompanyar la teoria amb la pràctica; i com que era dissabte, es va oferir un servei de monitoratge pels nens i nenes que també va tenir molt èxit.

2014-11-22 11.24.49

Entre les dues sessions van assistir-hi més de 45 persones diferents provinents dels diversos centres educatius de Santpedor i Castellnou.

L’activitat formava part de la programació que coordina l’Ajuntament de Santpedor en el marc de la  Taula Educativa Intermunicipal, en la qual participem; i estava subvencionada per la Diputació de Barcelona. A ambdues institucions, doncs, els agraïm aquesta oportunitat.

xarxa

One response to “Com educar sense cridar

  1. Un taller molt interessant, al menys la primera sessió. A la segona no vaig poder assistir per el canvi d’horari d’última hora, cosa que lamento i no trobo bé.

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s