Què és i què fem?

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola Riu d’OR és una associació sense ànim de lucre formada per amics i companys amb ganes de contribuir en el bon funcionament de l’escola, treballant per fer que  l’etapa educativa dels nostres fills i filles estigui a l’alçada del què es mereixen.

Per aconseguir-ho cal un diàleg de forma continuada entre els pares i mares dels alumnes i els representants de l’ escola, intentant, des de l’AMPA, aportar el nostre punt de vista, el nostre granet de sorra i les nostres inquietuds, tot i afavorint el consens entre totes les parts.

Totes les coses que fem i volem fer estan dividides en comissions de treball, que podreu consultar en aquest mateix blog amb la informació de cadascuna d’elles i de les activitats que es fan. No cal dir que aquest blog està pensat perquè pogueu dir la vostra com a pares i que per tant pogueu aportat idees noves en el què creieu necessari.

Una vegada al mes, aproximadament, fem una reunió de seguiment de la Junta en la que tots els integrants de l’ AMPA ens expliquem la feina feta a totes les comissions durant les setmanes anteriors, així com s’ analitzen els temes més actuals o d’interès general.

A part d’això, s’organitza una Assemblea General Ordinària que es fa a principis de cada curs (primeres setmanes de Setembre) en la que l’AMPA exposa a tots els pares i mares la feina feta, l’ estat de comptes i les novetats del curs vinent.

Ampa3Ampa1Ampa4Ampa2

Les decisions que pren l’AMPA en totes aquestes reunions i que formen part de l’ àmbit de l’ escola i els alumnes/pares NO SEMPRE SÓN VINCULANTS, ja que com s’ ha dit, la proposta resultant s’ ha de consensuar amb l’equip directiu i/o docent de l’ escola per tal de poder arribar a un punt d’ entesa.

Amb ganes de que ens conegueu, que participeu i sobretot, amb voluntat de millorar, interactuar i comunicar, desitgem que gaudiu d’aquest nou blog de l’AMPA!

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s