L’Esgrima com a disciplina esportiva va sorgir a finals del segle XIX quan van deixar d’emprar-se les espases com eina de combat. Va estar present a les primeres olimpíades.

És un esport molt complet en l’àmbit físic i psíquic, en el que es potencia l’agilitat, coordinació, velocitat i l’equilibri. També estimula la rapidesa mental i la creativitat a l’hora d’establir estratègies durant el combat.

La seva pràctica fomenta el respecte al contrari, l’amistat, resistència mental i com no el fet d’assumir de forma esportiva les derrotes. Aquest són uns valors que el nen anirà interioritzant al llarg de la seva vida i els aplicarà de forma inconscient.

esgrima i nens

Existeixen tres tipus d’armes per la pràctica de l’esgrima: el floret, l’espasa i el sabre. En l’extraescolar que proposem s’utilitzarà el sabre. A diferència de lo que es pensa es tracta d’un esport molt segur i el mestre proporcionarà tots els estris necessaris per aconseguir-ho, com són les caretes, guants, jaquetes i sabres.

 

Si voleu més informació podeu consultar la pàgina del club d’esgrima esportiva de Manresa: Esgrima- manresa

S’ofereix els dijous de 16:30 a 17:30, a partir de primer de primària, podeu consultar preus i horàris a la seció d’extraescolars de l’AMPA.

Els comentaris requereixen l’aprovació prèvia. El correu electrònic de l’usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s