Primera victòria de l’equip dels Benjamins

Els equips del Club de Futbol Sala Santpedor que entrenen i que són formats en la seva majoria per nens i nenes de la nostra escola, estan encarant la recta final de la temporada d enguany, en concret de la Copa Primavera de Futbols Sala, amb moltes ganes i en la majoria de casos amb molt bons resultats.
Durant tota la temporada, en aquest primer curs d’aquesta extraescolar, els dos equips (prebenjamins i benjamins) han perdut molts partits però han guanyat esperit de lluita, companyonia i sobretot confiança. Tot aquest còctel ha anat madurant al llarg del temps fent que a hores d’ara de curs els dos equips afrontin els partits i els entrenaments amb un nivell d’exigència, maduresa i sobretot amistat.
Una mostra del bon treball que estan fent ha estat la primera victòria de l’equip dels Benjamins per 1 a 4 al camp de l’escola La Séquia de Manresa.benjamins

El treball d’equip, tot i la forta calor,  va permetre que un dels jugadors, en Gabri, marquès els quatre gols que ens varen donar la victòria.
L altre equip més petit, els prebenjamins, ja havien tastat el que significava guanyar un partit, tot i que  no varen tenir aquest cop tanta sort en l’enfrontament amb l’Escola Bages de Manresa.

Des de el Club de Futbol Santpedor s està preparant un torneig final de temporada amb tots els equips del Club (prebenjamins, benjamins, alevins, etc.) pel 21 de Juny,  (la data com el programa d actes està per confirmar). Aviat us informarem a tots .

Volem des de l Ampa felicitar als dos equips i animar a tots els nois i noies a què formen aquesta primera fornada de jugadors a finalitzar la temporada amb un somriure d amistat, tal com ha estat fins ara.

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s