Futbol Sala Santpedor: recta final de temporada!!!

Els equips Benjamins i pre-Benjamins del Club de Futbol Sala Santpedor, capitenejats pels entrenadors Domènec i Ricky, encaren la recta final de la temporada amb un gran èxit de participació i de resultats.

nens fs1

Aquest ha sigut el primer any de participació conjunta entre el club Futbol Sala Santpedor i la nostra escola . Com activitat extraescolar està oberta a tots els alumnes de les diferents escoles del municipi.

Els inicis han sigut durs i gràcies a la bona feina feta per tots els jugadors i pels dos entrenadors s’ ha pogut fer que un petit somni s’ hagi convertit en una realitat palpable dia a dia, i és que els nois/noies que formen els dos equips juguen, col·laboren i fan una pinya molt sòlida i animada.

nens fs2

Els partits a més a més serveixen perquè els pares dels equips visitants puguin conèixer la nostra escola i com funcionem com a AMPA. La impressió i l’acollida per part de tothom és molt positiva destacant-ne les nostres instal·lacions.

futbol salaEl final de la temporada culminarà amb un  Torneig de Primavera, que consisteix en  una serie de partits que duraran  fins al dia 30 de Maig.

El torneig permet acabar de configurar els equips i jugadors per al curs vinent, així com donar minuts i avaluar a les noves incorporacions de noies i nois que s han afegit als dos equips en aquest últim semestre.
Per últim indicar, que finalitzada aquesta Copa de Primavera, els equips i pares faran una activitat i una festa de cloenda que encara està per ultimar però que anunciarem amb antelació en aquesta web.

Calendari de partits de la Copa Primavera

Calendari copa primavera prebenjamins_v1-page-001

Calendari copa primavera benjamins_v1-page-001Calendari copa primavera benjamins_v1-page-002

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s