Riu d’Or – Futsal Vicentí: el coratge dels equips!

Els prebenjamins de futbol sala van tenir partit a casa dissabte a les 10.00h.
A priori es presentava una tasca feixuga, pel simple fet que la nostra canalla eren 6 jugadors i l’equip de Sant Vicenç, Futsal Vicentí, tenia dotze components…

Però els nanos del Riu d’Or van jugar prou bé i se’ls va veure disfrutar, que d’això es tracta, oi?

Van començar jugant molt bé, el partit era un continu d’anades i vingudes amb ocasions clares per part dels dos equips. El primer quart va acabar sense gols.
El segon quart va continuar igual, amb ocasions més clares per Riu d’or, però les defenses s’imposaven als atacs. Al final els vincentins van estar a punt de marcar.
Poc després de començar la segona part vam veure el primer gol de Riu d’or i del partit! Un gran gol de contratac, que ja havia estat precedit d’una ocasió claríssima. Després els vicentins es van volcar a atacar la nostra porteria, amb algunes ocasions, però sense sort.
L’últim quart, ans al contrari, Riu d’or va començar un atac constant a la porteria vicentina, amb jugades de molt mèrit. La concentració i intensitat eren màximes, fins i tot vam veure un intent de vaselina espectacular! Va ser aleshores que els de Sant Vicenç van agafar desprevinguda la defensa i van empatar.
Però això no va desanimar els nostres nanos, que seguien atacant. Els vicentins però, tenien les mateixes ganes que els riudorencs i van aconseguir un altre gol.
Això va desconcertar l’equip, que encara va encaixar un parell de gols més.
També va influir en l’ànim de l’equip el fet que un dels nostres patís un cop de pilota i s’hagués de retirar per uns moments, més que res per l’ensurt…
La sensació però va ser de lluita constant i sense defallir, amb molta igualtat, i només al final del partit es va decantar el resultat a favor de Futsal Vicentí, que van fer un final de partit molt bò.
Felicitats als dos equips!

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s