Recordem que dijous 6 de març a 2/4 de 9 del vespre es farà la sessió informativa del projecte educatiu del centre. Al menjador de l’Escola Riu d’Or.

Creiem interessant transcriure-us la informació donada en el tríptic fet per l’Escola Riu d’Or i afegir-vos la revista electrònica del curs passat.

La nostra escola

L’Escola Pública Riu d’Or va néixer el curs 1978-79, gràcies a la preocupació d’un grup de pares per l’educació dels seus fills.

En un marc pluralista, democràtic i solidari, es potencia l’educació integral de l’alumnat, mitjançant l’adquisició de coneixements i de valors, entre els quals destaca el respecte entre cultures i la co-educació.

L’ensenyament de qualitat -garantit per la professionalitat de l’equip docent- és un dels nostres principals objectius.

L’ arrelament al poble i al país són una constant en el treball diari, però també facilitem als nens i nenes l’obertura al món i el coneixement d’altres realitats diferents de la nostra.

A l’Escola Pública Riu d’Or els nens i les nenes aprenen de manera activa.

El català és la llengua d’ús i d’aprenentatge. S’estudien també el castellà i l’anglès.

Les noves tecnologies del món audiovisual i de la informàtica constitueixen un suport important en el procés d’aprenentatge.

La sostenibilitat i el treball pel respecte al medi ambient és un dels eixos del nostre treball. Som Escola Verda.

L’ensenyament de qualitat -garantit per la professionalitat de l’equip docent- és un dels nostres principals objectius.

L’ arrelament al poble i al país són una constant en el treball diari, però també facilitem als nens i nenes l’obertura al món i el coneixement d’altres realitats diferents de la nostra.

El treball en equip i la participació democràtica són presents en tots els àmbits de l’escola, des de les aules fins al Consell Escolar, passant pel Claustre de mestres o per les Comissions de treball, integrades per pares/mares i mestres.

També es dóna una atenció especial al contacte entre les famílies i l’escola, que es concreta en les reunions, les entrevistes, els informes, la revista escolar i els fulls informatius.

Treballem amb les universitats com escola de pràctiques de futurs mestres que som.

L’Escola disposa d’ aules espaioses i ben equipades, patis enjardinats i proveïts de material de joc, aules ben equipades per a músicaaudiovisuals i informàticalaboratorigimnàs i una àmplia biblioteca; tots ells adaptats per a l’accés de persones amb discapacitat i amb material adequat als diferents nivells.

L’ equip docent, format per mestres tutors i el professorat especialitzat en anglès, música, educació física, audició i llenguatge i educació especial, compta amb el suport d’un equip multidisciplinar d’atenció psicològica (EAP).

El Consell Escolar ofereix uns serveis complementaris: menjador, activitats extraescolars (esportives, artístiques i culturals) i d’acollida. El servei de menjador està gestionat pel Consell Comarcal.

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) participa en la millora constant de l’escola i defensa de la qualitat de l’ensenyament públic davant dels organismes corresponents.

L’AMPA gestiona juntament amb l’Escola diversos serveis: activitats extraescolars de migdia i tarda, aula d’acollida matinal (de 8 a 9h). Tots aquests serveis estan atesos per monitors/es especialitzats.

Es segueix el Projecte de reutilització de llibres.

L’horari de l’escola és el següent:

Infantil i Primària: de 9 a 2/4 d’1 i de 3 a 2/4 de 5.

A l’escola treballem amb material d’ús comú.

Escola Pública Riu d’Or: Carrer de les Verges, 15, 08251 Santpedor                 Tel. 93.832.17.63 Fax. 93.832.17.65

www.escolariudor.cat escolariudor@gmail.com

Us animem a convidar totes aquelles famílies que vulguin conèixer el projecte educatiu de la nostra escola.

Els comentaris requereixen l’aprovació prèvia. El correu electrònic de l’usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s