ÚLTIMA INFORMACIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió d’extraescolars primer de tot voldríem disculpar-nos pels embolics que heu patit a l’hora de rebre la informació de la graella i activitats extraescolars que es realitzaran durant tot el curs .

És possible que molts de vosaltres en aquests moments us trobeu molt perduts, perquè, a part d’enviar-vos diverses graelles contradictòries, hem tingut molts problemes a l’hora de confeccionar els horaris definitius. Per tant, us volem ajudar explicant-vos el perquè d’alguns dels canvis.

1r.- MULTIJOCS: Tots aquells pares de P3-P4 i P5 que vàreu fer la inscripció dels vostres fills durant l’estiu o a principis de curs, i hàgiu marcat la casella de circ xics, psicomotricitat o teatre xics, sapigueu que després de comprovar les inscripcions realitzades, així com les necessitats d’aquests nens de parvulari, s’ha considerat que la millor opció és reagrupar-ho tot en l’activitat de multijocs, en la qual es portarà a terme tant exercicis de psicomotricitat, com d’esports, com de circ i teatre. Ara bé, existeix l’excepció de teatre per als alumnes de P5, ja que els monitors han cregut que aquest ja es troben preparats per a aquesta activitat.

Per tant els pares que vàreu realitzar aquestes inscripcions, així com els que ho fareu ara de nou, si podeu passar un mail a l’adreça ampariudor@gmail.com confirmant la inscripció, o directament portar l’últim paper rebut a les cases divendres passat encerclant aquesta opció us ho agrairíem, ja que així podrem confirmar definitivament les places.

2n.- CAPOEIRA: Només s’ofereix capoeira el dimarts, ja que s’ha hagut d’unir un grup format per totes les edats i cursos,és a dir, des de P3 fins a 6è, per poder oferir aquesta activitat el dimarts.

3r.- PLÀSTICA: Aquesta activitat també s’ha hagut de reubicar en un sol grup per poder oferir-la a tots aquells nens que s’havien apuntat, per tant, s’ofereix un grup des de P3 fins a 6è.

4t.- BALLS: Igual que en les dues anteriors, també s’ofereix aquesta activitat conjuntament per a totes les edats, tot i que la mestra de balls a realitzar la petició que es comenci des de P4 per igualar una miqueta el grup.

5è.- CIRC GRANS: En un principi aquesta activitat s’oferia a partir de segon de primària, però s’ha cregut convenient que l’oferta sigui a partir de primer de primària. Sembla que definitivament hi hauria de possibilitat que surgís un grup de 8 nens per poder oferir-la. Per tant, tot i que no hi sigui a la graella, si us apunteu durant aquesta setmana intentarem donar una nova oportunitat a aquesta activitat.

6è.- NATACIÓ I KIDS&US: Els pares que ja han fet les inscripcions ja tenen la informació personalitzada.

7è.- REFORÇ ANGLÈS: Si no surt un grup mínim de persones al final no es podrà oferir aquesta activitat.

A part d’aquesta informació, sapigueu que demà dia 1 d’octubre ja començaran les activitats de la graella que vàreu rebre tots a casa el passat divendres dia 27 de setembre.

La comissió d’extraescolars estem treballant perquè l’any que ve la informació sigui més clara, entenedora i fiable per a tots plegats i poder oferir un bon servei d’activitats extraescolars.

 La Comissió d’Extraescolars de l’Escola Riu d’Or. 

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s