Matinal solidària

Font: Proide

Matinal Solidària 2012

El passat diumenge 2 de desembre Santpedor va acollir la ja tradicional Matinal Solidària a la Plaça Gran. Alumnes de la nostra escola i també dels diferents centres educatius del municipi van vendre diferents articles que ells mateixos havien produït per tal de recollir diners per accions solidàries.

La Matinal solidària és una iniciativa creada i organitzada per l’Ampa de la nostra escola en la que es convida a participar a la resta de centres educatius del poble i de Castellnou. Amb aquesta activitat volem fomentar la solidaritat en els nostres fills i filles, i per això col·laborem amb entitats que ajuden als infants més desfavorits, com ara la Comunitat de Sant Egidi, Proide Bages, CR Tea, Rokpa i Assoc. El Meu nen per Bulgària.

També es fa una parada per a la recollida d’aliments amb col·laboració amb la Fundació Rosa Oriol – Banc d’Aliments i una marató de recollida de sang a càrrec del Banc de Sang.

A més a més, es pot col·laborar portant coques i pastissos per vendre per esmorzar o portant joguines per la Rejoguina.

Aquest és el quart any que la Rejoguina es fa a Santpedor en el que es fa possible que el Programa DREAM de lluita contra la sida i la malnutrició a l’Àfrica continuï endavant. És un gran somni que vol ajudar en especial a moltes persones que pateixen per la fam, la set i la malaltia.

Gràcies a la venda d’enguany es van recollir 183,04 euros de les joguines venudes que havia portat la gent, que juntament amb les altres Rejoguines d’arreu d’Europa portaran esperança a molts africans.

Per amenitzar la Matinal, es van realitzar actuacions de l’Escola Municipal de Música i dels alumnes de l’IES d’Auro.

A tothom que va participar directa o indirectament perquè aquesta Matinal fos possible, els donem les gràcies sincerament. Esperem poder comptar amb vosaltres en les properes edicions!

Els comentaris requereixen l'aprovació prèvia. El correu electrònic de l'usuari no serà mai publicat.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s